БОГДАНОВИЧ Володимир Володимирович

БОГДАНОВИЧ Володимир Володимирович

Н3.12
Є 60
Ємець, Віталій.
  Грає оркестр! Друзі, це свято. [Ноты] : п'єси для аматор. дух. орк.
/ В. Ємець. – Ніжин : ПП Лисенко М. М., 2018. – 156 с.   
 
  Збірка п'єс для аматорського духового оркестру репрезентує багатий досвід обробки класичних і сучасних музичних творів відомого на Чернігівщині керівника народного аматорського духового оркестру Носівського міського будинку культури Ємця Віталія Олексійовича.
  Збірка розрахована на широке коло фахівців, які працюють у закладах культури і мистецтв області.
  338.48(477)
  З-70
  Знайомтеся – Україна. Туристичними стежками [Текст] = Meet Ukraine: On Tourist Trails / [авт.-упоряд. Олександр Шахівський ; переклад Т. Щульги]. – Київ : Фенікс, 2012. – 142 с.
  В чудово оформленому та багато ілюстрованому виданні розповідається про розвиток туризму в Україні, туристично-рекреаційну привабливість держави та її регіонів. Зокрема, відзначається, що "Туристична галузь в Україні динамічно розвивається. Щороку нашу державу відвідують у середньому 17 млн іноземців, більшість яких є громадянами країн СНД, а третина приїжджає з ЄС. За даними Всесвітньої організації туризму, Україна посідає сьоме місце за кількістю відвідувань щороку. Туристична галузь має надзвичайно важливе значення для економіки та іміджу нашої держави".
  Головним розділом книги є історико-культурний та пізнавальний туризм. Шанувальники туризму мають змогу дізнатися про провідні історико-культурні заповідники та музеї України.
  У виданні також розміщена інформація про мисливські господарства, сільський зелений туризм, оздоровчий туризм. Цікавим також є розділ: "Пригощає України".
  75(477)
  У 45
  Українське народне малярство [Текст] : всеукр. виставка : [альбом-каталог] = Ukrainian folk painting : cataloque of the national exhibition / Нац. спілка майстрів нар. мистецтва України ; [упоряд.: Є. Шевченко, В. Корнієнко]. – Київ : Народні джерела, 2011. – 119 с.
  Альбом висвітлює творчий доробок українських майстрів народного малярства, експонований на всеукраїнській виставці у Національній спілці майстрів народного мистецтва України у травні 2011 р.
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється