"Мова чудова": зустрічі тривають

"Мова чудова": зустрічі тривають

20.04.2024
99
  20 квітня у Чернігівській ОУНБ імені Софії та Олександра Русових традиційно відбулася цікава зустріч учасників розмовного клубу "Мова чудова".
  Присутні виконували різноманітні завдання, спрямовані на покращення володіння українською мовою та розвиток мовленнєвих навичок. Зокрема, учасники клубу активно добирали прикметники до слова "час", щоб розширити свій словниковий запас і вивчити нові варіанти вживання слів, а також навчалися правильно називати час і відмінювати числівники, що надалі сприятиме впевненому спілкуванню.
  Одним із захопливих елементів заходу стало розгадування кросворду "Моя Україна", який викликав інтелектуальний інтерес серед присутніх. Ця гра допомогла учасникам клубу поглибити свої знання про рідну країну та її культурні особливості.
  Слід відзначити, що присутні також дізналися про 10 найпопулярніших книг у світі й 10 причин, чому варто читати. Таким чином модераторка заходу Катерина Денисенко намагається підвищувати мотивацію до самоосвіти і розвитку культури читання серед учасників розмовного клубу "Мова чудова". До речі, варто знати, що читання книг поглиблює словниковий запас та допомагає долати мовний бар'єр.
  Загалом ця зустріч стала не лише чудовою можливістю для вивчення української мови, а й цікавим способом проведення часу у дружній атмосфері та з користю для розвитку особистості.
 









 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється